REKRUTERINGSCOMMUNICATIE

Adviser Rekruteringscommunicatie

Voltijds
Na een intensieve inwerkperiode bent u verantwoordelijk voor het uitbouwen van u klantennetwerk en het behalen van de geplande targets.

Campaign Manager

Voltijds
U staat in voor de kwaliteit van onze campagnes. Dankzij u kennis en ervaring met online en offline media bent u de perfecte ondersteuning voor u collega's.

Business Consultant

Voltijds
U staat in voor het opsporen van en verkopen aan bedrijven met openstaande vacatures. Als uithangbord van Qiwie bestaat een deel van u takenpakket uit het geven van adviezen aan klanten op basis van uw kennis over recruitment.

HR Marketing Consultant

Voltijds
Verkopen en anderen overtuigen zit in uw bloed. Uw ontwerpt een advies op maat en overtuigt bedrijven van de meerwaarde van onze diensten. Als Marketing Consultant ben je de eerste contactpersoon voor de klant en volg je hun campagnes ook verder op.

Stage Marketing

Voltijds
Bij Qiwie zal u ontdekken hoe u met de juiste communicatie jouw doelen het best kan bereiken. U zal nadenken over trends en wat deze voor ons kunnen betekenen. U ontwikkelt inzicht in wat de k...

Stage Sales

Voltijds
Bij Qiwie bieden wij u de opportuniteit om uzelf te versterken in de wereld van de verkoop. U zal ontdekken hoe u met de juiste communicatie jouw doelen kan bereiken. Overtuigen van anderen zie ...

Qiwie is een objectief adviesbureau gespecialiseerd in rekruteringscommunicatie

Onze adviseurs zijn elke dag bereikbaar!
Contacteer ons voor een vrijblijvend advies op maat.