REKRUTERINGSCOMMUNICATIE

Ons advies in de praktijk

Qiwie biedt u een uniek pakket van diensten die u heel wat werk uit handen nemen bij uw zoektocht naar buitengewoon talent. Voor elk van deze diensten geven we u hier, aan de hand van een voorbeeld, mee hoe we concreet te werk gaan. Op die manier weet u precies wat u van ons kunt verwachten en wat we allemaal in het werk stellen om van uw campagne een succes te maken.
Een aantrekkelijke vacature is slechts het begin van een geslaagde rekruteringscampagne, er komt veel meer bij kijken.
Dankzij een doordachte en goed uitgevoerde campagne bespaart u op lange termijn veel geld. Net daarom is het belangrijk dat u dit op de juiste manier aanpakt en overlaat aan de experts van Qiwie.

Bekijk hier onze voorbeelden

Bij jobsite advertising worden potentiële kandidaten via internet benaderd door vacatures te plaatsen op jobsites.

Bekijk hier een voorbeeld

Kandidaten maken tegenwoordig steevast gebruik van diverse zoekmachines zoals Google, Bing, Yahoo en social media kanalen als LinkedIn en Facebook om op zoek te gaan naar een job of om meer te weten te komen over een bedrijf.

Bekijk hier een voorbeeld

Bij profile targeting gaan we online adverteren op basis van specifieke profielkenmerken. We tonen zeer gericht uw vacature aan een bepaalde groep van potentiële kandidaten die voldoen aan het gezochte profiel.

Een gepersonaliseerde jobsite, volledig in de stijl van uw bedrijf.

Bekijk hier een voorbeeld

We hebben een advies op maat voor elke type vacature.