REKRUTERINGSCOMMUNICATIE

Wat is Q-PLUS?

Q-PLUS is een samenstelling van diensten en oplossingen die u bovenop een standaardcampagne ondersteunen in uw zoektocht naar de geschikte kandidaat.

Deze diensten zijn speciaal ontwikkeld voor vacatures die moeilijk in te vullen zijn of een heel specifieke opvolging vragen.

In deze gevallen is het nodig om een stap verder te gaan dan een doorsnee campagne. Door het aanbieden van deze diensten, maken we het u gemakkelijk en slagen we erin om zelfs de meest veeleisende vacature met succes te promoten. De Q-PLUS diensten worden steeds aangeboden ter aanvulling van onze Qiwie campagnes.

Hoe werkt Q-PLUS?

Q-MAIL
Als u kiest voor Q-MAIL, kiest u voor een pro-actieve manier om kandidaten te bereiken. We organiseren een gerichte e-mailing naar een uitgebreide kandidatendatabase. Deze mail stellen wij op maat samen op basis van diverse criteria, om e-mails naar irrelevante kandidaten te vermijden. Ons onderzoek wijst uit dat deze mails worden doorgestuurd naar vrienden en relaties, waardoor uw bereik vergroot. Een Q-MAIL is steeds in uw huisstijl en volgens uw employer brand opgemaakt dit vergroot de impact ervan. De Q-MAIL is volledig meetbaar, we weten hoeveel kandidaten de e-mail ontvangen en deze ook effectief lezen.
Q-BANNER
Deze dienst omvat het plaatsen van een reclamebanner van uw bedrijf op gerelateerde jobsites of via social media. Het is een ideale manier om niet alleen uw vacature in de verf te zetten, maar ook uw employer brand een boost te geven. Een Q-BANNER valt op doordat allerlei creatieve en dynamische effecten mogelijk zijn. We plaatsen uw banner in onderling overleg op een jobsite, een zoekmachine of op eender welke website.
Q-JOBSITE
Via deze unieke dienstverlening maakt Qiwie voor u een professionele jobsite op maat: uwbedrijfsnaam.heeft-nieuwe-jobs.be. Reeds honderden bedrijven maken gebruik van ons platform om hun jobs te publiceren en ook u kunt nu voor deze formule kiezen. De gepersonaliseerde website creëert een lage sollicitatiedrempel waardoor het aantal reacties toeneemt. Het hele proces van publiceren en reageren is volledig geoptimaliseerd en gecentraliseerd. De investering in een Q-JOBSITE hangt af van het aantal jobs dat u zou willen publiceren, maar betaalt zich altijd dubbel en dik terug.
Q-FILTER
Uw campagne is succesvol verlopen, nu is de volgende stap alle cv’s ontvangen, lezen en sorteren op basis van de juiste criteria. Maar dit hele proces neemt enorm veel tijd in beslag, kostbare tijd die u beter aan uw kerntaken besteed. Laat dit werk daarom aan Qiwie over: Wij analyseren de cv’s van elke kandidaat in detail en maken een overzicht op basis van de door u opgegeven criteria. De kandidaten die we niet weerhouden, brengen we hiervan op de hoogte natuurlijk in de stijl die helemaal past bij uw bedrijf.
Q-ASSESSMENT
U wilt graag de kandidaten onderwerpen aan diverse proeven om zeker te zijn dat ze voldoen aan de verwachtingen? Qiwie organiseert dit voor u met deze Q-ASSESSMENT. Deze dienst voeren we uit op zowel technische kennis als op persoonlijkheid.
Q-SELECTION
Qiwie neemt ook de laatste stap in het hele rekruteringsproces van u over, de selectie. Met de Q-SELECTION dienst zorgen we ervoor dat alle relevante kandidaten in uw naam worden gecontacteerd en geselecteerd. We organiseren en centraliseren het hele proces, enkel de handtekening op het contract laten we aan u over.
Qiwie biedt u deze diensten aan vanaf €495. Vraag meer advies aan uw Qiwie Adviseur.

Qiwie is een objectief adviesbureau gespecialiseerd in rekruteringscommunicatie

Onze adviseurs zijn elke dag bereikbaar!
Contacteer ons voor een vrijblijvend advies op maat.