REKRUTERINGSCOMMUNICATIE

Wat is Q-CONSULTING?
Wij delen bij Qiwie graag onze kennis met u. Dit doen we in de vorm van trainingen en opleidingen. Heeft u zelf de capaciteit, maar niet de kennis in huis? Dan bent u bij Qiwie aan het juiste adres. Onze experts leren uw werknemers de geheimen van het online- en offlinewerven en begeleiden hen bij hun eerste stappen. Hoe schrijf ik een aantrekkelijke vacature? Hoe definieer ik mijn doelgroep? Wat zijn de eigenschappen van een goede rekruteringsstrategie? Hoe werk ik aan mijn employer brand? Allemaal vragen waar Qiwie u via zijn trainingen en opleidingen een antwoord op geeft.
Hoe werkt Q-CONSULTING?
De Q-CONSULTING stemmen we volledig af op uw behoeften. Een senior Qiwie Adviseur met een achtergrond in Human Resources, Recruitment & Selection, Marketing en Social Media, komt bij u langs en brengt uw huidige rekruteringsstrategie in kaart op basis van een diepgaande analyse, waarna hij die samen met u evalueert. Zo komen we te weten waar Qiwie kan bijsturen en met welke concrete praktijkervaring we u op weg kunnen zetten.
De Q-CONSULTING zorgt ervoor dat u het gebruik en de toegevoegde waarde van onze Q-diensten kunt maximaliseren, we leren u welke mogelijkheden er zijn en hoe u deze zo optimaal mogelijk inzet. Qiwie werkt steeds op basis van een best practice, 1 op 1 training, 100% praktijkgericht. Het resultaat van deze training is dat u rekruteringscommunicatie veel breder ziet, dat u begrijpt wat de mogelijkheden zijn en hoe u deze zelf concreet en eenvoudig kunt toepassen. Het belangrijkste van een goede rekruteringsstrategie is alle communicatiekanalen bundelen tot een sterk en krachtig geheel zodat ze elkaar versterken.

Qiwie is een objectief adviesbureau gespecialiseerd in rekruteringscommunicatie

Onze adviseurs zijn elke dag bereikbaar!
Contacteer ons voor een vrijblijvend advies op maat.