REKRUTERINGSCOMMUNICATIE


Wie zijn onze Partners?

We willen er zeker van zijn dat u de juiste kandidaten vindt. Daarom werken we samen met verschillende partners, waardoor uw jobaanbiedingen nog meer kandidaten bereiken. Ons partnernetwerk bestaat uit jobsites, nieuwssites, vaksites, regionale kranten, nieuwskranten, jobmagazines, communicatiebureaus, ATS (applicant tracking systems), kandidatendatabases, zoekmachines, sociale media, enz. Voor een goede campagne is het belangrijk om al deze tools en media op de juiste manier te combineren en in te zetten.

Qiwie stelde meer dan 100 formules samen waarin deze diensten van onze partners zijn verwerkt.
Jobsites
ATS
Social Media
Print Media
Jobaggregators
Vaksites

Wat zeggen onze Partners?

Qiwie gebruikt al van bij het begin de diensten van Stepstone.be om de juiste kandidaten aan te trekken.
En dat werkt, want door optimaal gebruik te maken van onze functionaliteiten, vinden ze telkens de juiste profielen voor uw openstaande jobs. Deze samenwerking is een echte win-win situatie, zowel voor Stepstone en Qiwie als voor u als klant.
Alan Van Der Boom
Key Account Manager / Stepstone
Qiwie en Monster.be zijn partners op het vlak van rekruteringscommunicatie.
De vacatures die Qiwie op Monster publiceert zijn steeds van goede kwaliteit en volledig geoptimaliseerd. Een goede dienstverlening is essentieel voor zowel Monster als Qiwie. De nauwe samenwerking tussen Qiwie en onze rekruteringspecialisten zorgt steeds voor een maximale ROI. Qiwie kan hierbij beroep doen op alle rekruteringstools die Monster ter beschikking heeft. Op die manier streven we ernaar snel en efficiënt de juiste kandidaten te bereiken.
Lieven Beersmans
Key Account Manager / Monster
Qiwie en Bloovi.be werken samen voor de vacatures die zich richten op de internetsector.
Bloovi.be brengt deze vacatures via de site, de nieuwsbrief en sociale communicatie onder de aandacht bij actievelingen uit de internetsector. Deze functies zijn o.a. online marketeers, web ontwikkelaars, sociale communicatie experts, web copywriters, project managers en commerciële mensen. Qiwie en Bloovi, een samenwerking in duo die werkt.
Marnik D’hoore
Zaakvoerder / Bloovi
Qiwie en Belgie Vacature Groep werken sinds de start van BelgieVacature.be succesvol samen om kandidaten en werkgevers efficiënt samen te brengen met alléén bedrijfsherkenbare vacatures.
Kandidaten weten bij wie ze solliciteren, de vacatures hebben een zeer hoge visibiliteit en ze verdwijnen niet in een zee van anonieme vacatures. Bovendien wordt elke geplaatste vacature handmatig bekeken en geoptimaliseerd door SEO specialisten, voor een optimale vindbaarheid bij uw doelgroep. Kortom, Belgie Vacature Groep: het online vacatureplatform met een breed scala aan doelgroepgerichte sites: voor extra employer branding en traffic worden uw vacatures kosteloos doorgeplaatst naar zowel branchegerelateerde en provinciale vacaturesites als onze eigen verzamelsite Jobbsquare.be (inclusief bereik van latent werkzoekenden).
Nanette Aerts
Zaakvoerder / Belgievacaturegroep

Qiwie is een objectief adviesbureau gespecialiseerd in rekruteringscommunicatie

Onze adviseurs zijn elke dag bereikbaar!
Contacteer ons voor een vrijblijvend advies op maat.