REKRUTERINGSCOMMUNICATIE

Meten is weten en weten is verbeteren.

jobsite.HR

Uw jobsite

uwbedrijf.jobsite.hr

Uw eigen jobsite genereert een maximaal rendement door de interactie met alle mogelijke media: Waar uw vacature ook gepubliceerd is, het zij in een vakblad, jobmagazine, via Google, Facebook of LinkedIn, het zij op een jobsite, altijd komen kandidaten via een doorlink op uw eigen jobsite terecht. En het werkt ook omgekeerd, uw eigen jobsite scoort hoog in de zoekmachines en eens op uw jobsite is de stap naar delen via Facebook of andere kanalen, snel gezet. Door deze vorm van adverteren wordt uw vacature maximaal gevonden, gedeeld en verspreid. Uw eigen merk komt optimaal naar voren en uw vacature begint te leven. Concrete cijfers tonen aan dat bedrijven die op deze manier hun vacatures publiceren tot 30% meer rechtstreekse en tot 75% meer onrechtstreekse sollicitaties ontvangen.

Wat is
Uwbedrijf.jobsite.HR?

Uwbedrijf.jobsite.HR is een gepersonaliseerde jobsite, volledig in de stijl van uw bedrijf. Hier centraliseren en beheren we de vacatures die we op meerdere jobsites, via printmedia en op partnersites publiceren.
Het is een centraal platform waar we elke potentiële kandidaat, via welk kanaal dan ook, naartoe leiden. Elke geplaatste jobadvertentie zorgt voor interactie met uw jobsite.
Bedrijfsnaam.jobsite.HR doet meer dan jobs aanbieden, de site gunt de kandidaat ook een kijkje binnen uw organisatie. Het is een platform waar u sollicitanten informeert over uw bedrijf en hen het gevoel geeft dat ze bij u welkom zijn, nog voor ze reageren. Er is plaats voorzien om uw bedrijf voor te stellen, uw medewerkers aan het woord te laten en foto’s of een bedrijfsfilm te tonen.
Uw eigen jobsite verhoogt de kans op een succesvolle campagne en het snel invullen van uw vacatures. Bedrijven met een gepersonaliseerde jobsite ontvangen zelfs tot 50% meer directe sollicitaties en tot 20% meer spontane.

Hoe werkt
Uwbedrijf.jobsite.HR?

De opbouw van uwbedrijf.jobsite.hr creëert een maximale interactie en uitwisseling van informatie met uw eigen website, ATS, kandidaten CRM, jobsites, zoekmachines, social media en job aggregators.
Uw site wordt via alle beschikbare kanalen gepromoot om zo veel mogelijk kandidaten rechtstreeks aan te trekken. De jobsite is volledig gepersonaliseerd met uw bedrijfsnaam, kleuren, logo, bedrijfsinformatie, testimonia, enz. Deze service is inbegrepen bij zowel een Jobsite Advertising als een Social Recruiting & Profile Targeting campagne. Als u al over een eigen jobsite beschikt, dan laten we alle jobs hiernaar doorverwijzen en ondersteunen we u om uw bestaande jobsite verder te optimaliseren.

De kandidaat kan het sollicitatieformulier snel doorlopen, want het vraagt alleen noodzakelijke informatie. In samenspraak met uw Qiwie Adviseur is het natuurlijk mogelijk om extra criteria toe te voegen en om bepaalde velden te wijzigen of aan te passen.

Onze benchmark gebeurt doormiddel van ons eigen ontwikkeld analytisch systeem, uniek in de BENELUX. We gaan in onze metingen en het verzamelen van facts & figures veel verder dan elke andere speler in rekruteringscommunicatie.


Neem hier een rondleiding doorheen een voorbeeld van
uwbedrijf.jobsite.HR


Start de rondleiding

Wilt u zelf zien hoe het werkt?
Vraag een testlogin.