RekruteringsCommunicatie
            
Q-Linkedin

In onze huidige tijd kunnen we niet meer rond sociale netwerksites als LinkedIn.

 

Dit netwerk telt vandaag al 1.1 miljoen gebruikers en is nog steeds aan een enorme opmars bezig.

 

LinkedIn vormt een sterk alternatief voor de klassieke jobsite kanalen en is daardoor heel populair bij interim-, rekruterings- en selectiekantoren.

 

Als Premium Partner van LinkedIn heeft Qiwie in zijn team een expert in de werking en de mogelijkheden van LinkedIn.

 

Het is van enorm belang om met de nodige kennis te publiceren op dit sociale netwerk, de kans dat uw vacature verdwijnt in de massa is anders heel groot. Bedrijven die voordien rechtstreeks op LinkedIn publiceerden laten nu deze publicaties via Qiwie gebeuren. Ze merken dat wij er met onze ervaring en knowhow veel meer uithalen.

 

Qiwie lanceerde al meer dan 250 succesvolle campagnes via het LinkedIn platform. We stelden, op basis van onze kennis en ervaring, 5 verschillende krachtige LinkedIn formules samen waarmee u op een zeer budgetvriendelijke manier kan adverteren en gebruik maken van LinkedIn in combinatie met jobsites en regionale jobsite. Met een van deze formules geniet u voor een zeer kleine investering van een goede en doelgerichte visibiliteit.

 

Als Premium partner in België zijn we een van de grootste adverteerders op het LinkedIn platform. Door onze unieke manier van publiceren worden de vacatures die door ons zijn gelanceerd tot 3 x meer bekeken dan de overige vacatures op LinkedIn. We zorgen ervoor dat kandidaten de jobs makkelijk kunnen delen en dat de vacatures zo veel mogelijk in de relevante LinkedIn groepen worden doorgeplaatst. Deze formules zijn zeer geschikt voor administratieve en academische functies. Ze zijn samengesteld voor bedrijven die reeds met LinkedIn werkten of die LinkedIn als een nieuwe piste zien.

 

 

 

Vrijblijvend Q-Advies

Voornaam:
Vul uw naam in.
Naam:
Vul uw achternaam in.
Functietitel:
Invalid Input
Bedrijf:
Vul uw bedrijf in.
E-mail:
Vul een e-mailadres in.
Telefoon:
Vul uw telefoonnummer in.
Bericht:
Vul uw bericht in.
13+7=
Verkeerd antwoord

Download Q-Presentatie

Voornaam:
Vul uw naam in.
Naam:
Vul uw naam in.
Functietitel:
Invalid Input
Bedrijf:
Invalid Input

E-mail:
Vul een e-mailadres in.

Telefoonnummer:
18+3=
Fout antwoord