RekruteringsCommunicatie
            
Q-General

In België zijn er 3 grote jobsites die het onlinewerven dirigeren: Monster.be, Vacature.com en Stepstone.be. Bij het lanceren van een online campagne kan u niet zonder een van deze sites in uw strategie op te nemen.

 

U werkte ongetwijfeld al met een van deze drie samen of u heeft er zeker al aan gedacht om ze in te schakelen in uw zoektocht naar geschikt personeel. Daarom stelde Qiwie vier formules samen, elk opgebouwd rond een van deze drie grote jobkanonnen, aangevuld met verscheidene andere jobsites en diverse doorplaatsingen. Elk hebben ze een groot marktaandeel verworven in België.

 

Uit ons continu onderzoek blijkt dat zo goed als elke werkzoekende zijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging begint bij een van deze jobsites. Ze zijn door iedereen bekend en zeer gebruiksvriendelijk. Deze jobsites lijken op elkaar en toch hebben ze ieder hun eigen doelpubliek en bereik, het is dus belangrijk om te weten welke klassieke jobsite u voor welk type profielen het beste inzet.

 

Door te publiceren op deze grote jobsites bereikt u zowel actieve als latente kandidaten, want de sites maken ook gretig gebruik van social media waardoor uw vacature heel dikwijls wordt doorgeplaatst. De sites spenderen grote budgetten aan marketing waar u mee van profiteert, een reden te meer dus om ze niet links te laten liggen.

 

Deze Q-General formules zijn ideaal voor organisaties die reeds met een grote jobsite samenwerken en het werk willen uitbesteden. Of indien u op een eenvoudige manier een nieuwe jobsite wilt uitproberen.

 

 

 

Vrijblijvend Q-Advies

Voornaam:
Vul uw naam in.
Naam:
Vul uw achternaam in.
Functietitel:
Invalid Input
Bedrijf:
Vul uw bedrijf in.
E-mail:
Vul een e-mailadres in.
Telefoon:
Vul uw telefoonnummer in.
Bericht:
Vul uw bericht in.
13+7=
Verkeerd antwoord

Download Q-Presentatie

Voornaam:
Vul uw naam in.
Naam:
Vul uw naam in.
Functietitel:
Invalid Input
Bedrijf:
Invalid Input

E-mail:
Vul een e-mailadres in.

Telefoonnummer:
18+3=
Fout antwoord