RekruteringsCommunicatie
            
Q-Continuity

Voor bepaalde specifieke profielen is het belangrijk dat uw vacature gedurende een langere periode gepubliceerd staat om een constante instroom aan kandidaten te verkrijgen.

 

De opvolging hiervan is vaak tijdrovend en duur.

 

Qiwie ontwikkelde de Q-CONTINUITY formules om u deze opvolging uit handen te nemen en u een constante publicatie van uw vacature te garanderen via de meest relevante kanalen.

 

De Q-CONTINUITY formules zijn specifiek samengesteld voor continuïteitscampagnes.

 

Het maakt u op een zeer budgetvriendelijke en eenvoudige manier mogelijk uw vacature het hele jaar door kenbaar te maken aan uw doelpubliek.

 

Bij elk van deze formules kan u rekenen op de unieke Qiwie dienstverlening, we nemen u al het werk uit handen zodat u zich kunt concentreren op uw kerntaken.

 

In deze formules is een duurtijd voorzien van 12 maanden, dit wil zeggen dat uw vacature gedurende het ganse jaar door zichtbaar is voor uw potentiële kandidaten, maar de periode van deze continuïteitscampagnes kan in onderling overleg met uw Qiwie Adviseur worden aangepast. 

 

Een campagne is voorzien per vacature, het is niet mogelijk om na bijvoorbeeld 6 maanden de ene vacature door een andere te vervangen.

 

 

 

Vrijblijvend Q-Advies

Voornaam:
Vul uw naam in.
Naam:
Vul uw achternaam in.
Functietitel:
Invalid Input
Bedrijf:
Vul uw bedrijf in.
E-mail:
Vul een e-mailadres in.
Telefoon:
Vul uw telefoonnummer in.
Bericht:
Vul uw bericht in.
13+7=
Verkeerd antwoord

Download Q-Presentatie

Voornaam:
Vul uw naam in.
Naam:
Vul uw naam in.
Functietitel:
Invalid Input
Bedrijf:
Invalid Input

E-mail:
Vul een e-mailadres in.

Telefoonnummer:
18+3=
Fout antwoord