RekruteringsCommunicatie
            
Q-Color

Onze Q-Color formules zijn een ideale mix tussen de algemene ‘klassieke’ jobsites, regionale en diverse andere jobsites.

 

Een aantal online media zijn zo sterk ingeburgerd dat ze door elke actieve en latente werkzoekende als een automatisme worden ingezet in de zoektocht naar een nieuwe uitdaging.

 

Het spreekt voor zich dat ze een massa aan kandidaten bereiken. Als u een van deze kanalen inzet in uw campagne is het resultaat al behoorlijk, maar wat als u deze combineert? Dit is wat Qiwie doet in de Q-Color formules.

 

We maakten een krachtige mix van enkele grote jobsites en enkele kleinere, aangevuld met regionale jobsites en diverse doorplaatsingen.

 

De formules stelden we samen op basis van objectief marktonderzoek en doorgedreven analyse van elke in het verleden geplaatste vacature. Deze standaardformules bieden de hoogste kans op slagen op een budgetvriendelijke manier. LinkedIn nemen we gegarandeerd mee in deze formules, want u bereikt via dit netwerk zowel actieve als latente kandidaten.

 

Onze formules worden standaard aangeboden inclusief onze unieke dienstverlening, ze zijn te combineren met onze overige diensten en in onderling overleg met uw Qiwie Adviseur inhoudelijk aanpasbaar.

 

 

 

 

Vrijblijvend Q-Advies

Voornaam:
Vul uw naam in.
Naam:
Vul uw achternaam in.
Functietitel:
Invalid Input
Bedrijf:
Vul uw bedrijf in.
E-mail:
Vul een e-mailadres in.
Telefoon:
Vul uw telefoonnummer in.
Bericht:
Vul uw bericht in.
13+7=
Verkeerd antwoord

Download Q-Presentatie

Voornaam:
Vul uw naam in.
Naam:
Vul uw naam in.
Functietitel:
Invalid Input
Bedrijf:
Invalid Input

E-mail:
Vul een e-mailadres in.

Telefoonnummer:
18+3=
Fout antwoord