RekruteringsCommunicatie
            
Hoe werkt Qiwie

Hoe maken we van uw campagne een succes?

 

Talent is dé hoeksteen van elke gesmeerd lopende organisatie. Maar het juiste talent vinden voor uw vacatures is niet altijd even makkelijk. Net dat is onze sterkte: uw organisatie snel in contact brengen met geschikte kandidaten.


1. U bezorgt ons de nodige informatie en documentatie met de bijbehorende doelstellingen en verwachtingen. Zijn er vanuit uw organisatie elementen die van belang zijn bij de sollicitatie? Zoals extra selectiecriteria, een specifieke sollicitatieprocedure of de noodzaak om een extra document voor te leggen bij de sollicitatie. Wij verzorgen alle volgende stappen en koppelen terug waar nodig. 

 

2. In welke regio moet de campagne zichtbaar zijn? Welke kandidaten willen we bereiken? Hoe bereiken we de juiste kandidaten? Welke media schakelen we in? Qiwie tekent voor u een doeltreffende campagne uit op maat van uw vacature.

 

3. Is de vacature aantrekkelijk? Heeft ze de juiste titel?  Is het aanbod aanlokkelijk? Staat uw bedrijf in de kijker? Qiwie analyseert en optimaliseert uw vacature zodat ze terecht komt bij uw doelgroep en uitnodigt om te reageren.

 

4. Wij publiceren uw vacature met uw bedrijfsnaam, logo, foto, video en alle andere informatie op de meest geschikte jobsites, nieuwsites, social media en andere kanalen. Dit alles gaat ontzettend snel; binnen de 48 u is uw campagne gelanceerd en kan u al reacties verwachten.

 

5. Uw campagne staat gedurende 60 dagen online. Verandert er tussentijds iets in de situatie dan kunt u deze kosteloos aanpassen en ook wij sturen continu bij. Wij zorgen ervoor dat uw advertenties steeds zichtbaar zijn en blijven. De klikgegevens en het surfgedrag van actieve en latente kandidaten volgen we continu op. Ook de jobadvertenties in kranten en magazines analyseren we in detail. Meten is weten en weten is verbeteren.

 

6. Het hele proces vanaf vacatureopstelling tot publicatie is geautomatiseerd. Van automatische bevestigingsmails tot het versturen van mails naar niet-weerhouden kandidaten.Uw eigen jobsite maakt het eenvoudig om reacties en cv’s van kandidaten te verzamelen. Verder kunt u gebruik maken van de Q-Filter, Q-Assessment en zelfs van de Q-Selection.

 

7. U gaat verder met de meest geschikte kandidaat. De overige kandidaten en reacties wijzen we voor u af, uiteraard op een correcte en professionele manier, passend bij uw huisstijl. U bespaart tijd en kosten door de juiste kandidaten op de juiste plaats te bereiken.

 

 

Voorbeelden knop NL