RekruteringsCommunicatie
            
Q-Consulting

Wat is Q-CONSULTING?

 

Wij delen bij Qiwie graag onze kennis met u. Dit doen we in de vorm van trainingen en opleidingen. Heeft u zelf de capaciteit, maar niet de kennis in huis? Dan bent u bij Qiwie aan het juiste adres. Onze experts leren uw werknemers de geheimen van het online- en offlinewerven en begeleiden hen bij hun eerste stappen. Hoe schrijf ik een aantrekkelijke vacature? Hoe definieer ik mijn doelgroep? Wat zijn de eigenschappen van een goede rekruteringsstrategie? Hoe werk ik aan mijn employer brand? Allemaal vragen waar Qiwie u via zijn trainingen en opleidingen een antwoord op geeft.

 

Hoe werkt Q-CONSULTING?

 

De Q-Consulting stemmen we volledig af op uw behoeften. Een senior Qiwie Adviseur met een achtergrond in Human Resources, Recruitment & Selection, Marketing en Social Media, komt bij u langs en brengt uw huidige rekruteringsstrategie in kaart op basis van een diepgaande analyse, waarna hij die samen met u evalueert. Zo komen we te weten waar Qiwie kan bijsturen en met welke concrete praktijkervaring we u op weg kunnen zetten.

 

De Q-CONSULTING zorgt ervoor dat u het gebruik en de toegevoegde waarde van onze Q-diensten kunt maximaliseren, we leren u welke mogelijkheden er zijn en hoe u deze zo optimaal mogelijk inzet. Qiwie werkt steeds op basis van een best practice, 1 op 1 training, 100% praktijkgericht. Het resultaat van deze training is dat u rekruteringscommunicatie veel breder ziet, dat u begrijpt wat de mogelijkheden zijn en hoe u deze zelf concreet en eenvoudig kunt toepassen. Het belangrijkste van een goede rekruteringsstrategie is alle communicatiekanalen bundelen tot een sterk en krachtig geheel zodat ze elkaar versterken.

 

Careersites
Qiwie bouwt jobsites of careersites op maat van uw bedrijf en volledig volgens uw employer brand. Wij hebben hiervoor alle kennis in huis en buiten het aanmaken van deze sites, verleent Qiwie u ook advies over hoe u uw reeds bestaande site verder kunt ontwikkelen en de doeltreffendheid ervan maximaliseren.

 

Facebook en LinkedIn recruitment

We leren u hoe u een Facebook en een LinkedIn pagina aanmaakt, hoe u ze optimaal gebruikt en we werken Facebook en LinkedIn Applicaties uit.

 

Qiwie Online Recruiter
U bent als organisatie dringend op zoek naar personeel, maar zelfs de mankracht voor het zoeken naar nieuwe kandidaten ontbreekt? Dan is een Qiwie interim online recruiter voor u de oplossing. Onze experts zetten hun kennis en ervaring in om u snel en efficiënt een oplossing te bieden in de vorm van interessante kandidaten. U rest enkel met ze in gesprek te gaan en de uiteindelijke selectie te maken. Uw werving uitbesteden aan Qiwie bespaart u niet alleen veel tijd, het brengt nog een aantal interessante voordelen met zich mee: U betaalt geen recruitment fee en dankzij ons doorgedreven arbeidsmarktonderzoek gaat onze recruiter recht op uw doel af.