RekruteringsCommunicatie
            
Profile Targeting

Uit objectief marktonderzoek blijkt dat meer dan 72% van de zoekopdrachten van jobs beginnen bij de klassieke en algekende zoekmachines (42 %) zoals Goolge, Yahoo, Bing en diverse andere.

 

Een jobaggregator, ook bekend als job spider of job crawler, is een zoekmachine specifiek voor jobs. Het is speciaal ontwikkeld zodat kandidaten sneller en eenvoudiger alle online jobaanbiedingen kunnen vinden. Indeed en Careerjet zijn de grootste en meeste gebruikte jobaggregators in België. Door hun kracht en gebruiksgemak worden ze ook “de Google’s van de jobsites” genoemd. Jobaggregators worden niet alleen door kandidaten gebruikt, ze worden ook ingezet door grote jobsites als Monster.be en Vacature.be, omdat ze zeer hoog scoren in Google en dus gemakkelijk gevonden worden.

 

Tot 30 % van de bezoekers van jobsites wordt gegenereerd door de jobaggregators.

 

Bij profile targeting gaan we online adverteren op basis van specifieke profielkenmerken. We tonen zeer gericht uw vacature aan een bepaalde groep van potentiële kandidaten die voldoen aan het gezochte profiel. Profile targeting of behavioral targeting heeft ook betrekking op een methode waarin bezoekersgedrag van websites wordt vastgelegd. Dit heeft als doel de interesses van de bezoekers te bepalen zodat u hierop kan inspelen. Behavioral targeting wordt voornamelijk gebruikt om de clicktrough en conversion rates te verhogen.

 

 

 

Vrijblijvend Q-Advies

Voornaam:
Vul uw naam in.
Naam:
Vul uw achternaam in.
Functietitel:
Invalid Input
Bedrijf:
Vul uw bedrijf in.
E-mail:
Vul een e-mailadres in.
Telefoon:
Vul uw telefoonnummer in.
Bericht:
Vul uw bericht in.
13+7=
Verkeerd antwoord

Download Q-Presentatie

Voornaam:
Vul uw naam in.
Naam:
Vul uw naam in.
Functietitel:
Invalid Input
Bedrijf:
Invalid Input

E-mail:
Vul een e-mailadres in.

Telefoonnummer:
18+3=
Fout antwoord