RekruteringsCommunicatie
            
Heeft-nieuwe-jobs

Wat is uwbedrijfsnaam.heeft-nieuwe-jobs.be?

 

Uwbedrijfsnaam.heeft-nieuwe-jobs.be is een gepersonaliseerde jobsite, volledig in de stijl van uw bedrijf. Hier centraliseren en beheren we de vacatures die we op meerdere jobsites, via printmedia en op partnersites publiceren. Het is een centraal platform waar we elke potentiële kandidaat, via welk kanaal dan ook, naartoe leiden. Elke geplaatste jobadvertentie zorgt voor interactie met uw jobsite. Uwbedrijfsnaam.heeft-nieuwe-jobs.be doet meer dan jobs aanbieden, de site gunt de kandidaat ook een kijkje binnen uw organisatie. Het is een platform waar u sollicitanten informeert over uw bedrijf en hen het gevoel geeft dat ze bij u welkom zijn, nog voor ze reageren. Er is plaats voorzien om uw bedrijf voor te stellen, uw medewerkers aan het woord te laten en foto’s of een bedrijfsfilm te tonen. Uw eigen jobsite verhoogt de kans op een succesvolle campagne en het snel invullen van uw vacatures. Bedrijven met een gepersonaliseerde jobsite ontvangen zelfs tot 50% meer directe sollicitaties en tot 20% meer spontane. Vraag de volledige presentatie of een demo aan via onze Q-Helpdesk.

 

hnj1

 

Hoe werkt uwbedrijfsnaam.heeft-nieuwe-jobs.be?

 

Op het eerste zicht lijkt dit misschien een vreemde naam voor een website, maar dat heeft zo zijn reden: Door de combinatie van woorden en de opbouw scoort uw jobsite zeer hoog in Google en zijn uw vacatures zeer snel terug te vinden. De opbouw van uwbedrijfsnaam.heeft-nieuwe-jobs.be creëert een maximale interactie en uitwisseling van informatie met uw eigen website, ATS, kandidaten CRM, jobsites, zoekmachines, social media en job aggregators. Uw site wordt via alle beschikbare kanalen gepromoot om zo veel mogelijk kandidaten rechtstreeks aan te trekken. De jobsite is volledig gepersonaliseerd met uw bedrijfsnaam, kleuren, logo, bedrijfsinformatie, testimonia, enz.  Deze service is inbegrepen bij zowel een Jobsite Advertising als een Social Recruiting & Profile Targeting campagne. Als u al over een eigen jobsite beschikt, dan laten we alle jobs hiernaar doorverwijzen en ondersteunen we u  om uw bestaande jobsite verder te optimaliseren. Voor bijkomende vragen kan u terecht op onze Q-Helpdesk of bij een Qiwie Adviseur.

 

hnj2

 

 

hnj3

 

 

 

Enkele voorbeelden: cnh.heeft-nieuwe-jobs.be , still.heeft-nieuwe-jobs.be                                   Vragenheeftnieuwejobs    informatie heeft nieuwe jobs