RekruteringsCommunicatie
            
Heeft-nieuwe-jobs weetjes

Qiwie is in de loop van 2010 ontstaan door de samenwerking tussen een HR Manager, een Recruitment Consultant en een Marketing Manager. Qiwie maakt voor u een bedrijfspagina aan waarop uw bedrijf beschreven wordt, waarop al uw lopende vacatures via Qiwie komen te staan, en waarop uw werknemers een korte uitleg over het bedrijf kunnen geven.

Kandidaten kunnen solliciteren gedurende de looptijd van een sollicitatiecampagne, die 60 dagen bedraagt. Bij minstens 1 vacature kunnen kandidaten ook spontaan solliciteren. Het blijft steeds mogelijk om nog te solliciteren op een reeds ingevulde vacature.

Uw campagne blijft 60 dagen online staan.

U kan 1 bedrijfsfilm en 2 foto’s laten plaatsen: 1 op de homepagina, 1 op het vacatureoverzicht en 1 op het spontaan sollicitatieformulier.

Voor een maximale kwaliteit heeft enkel Qiwie toegang tot deze functie. U kan steeds uw nieuwe vacatures doorsturen via onze website www.qiwie.be.

Uiteraard is dit mogelijk. Qiwie zorgt ervoor dat de kandidaten worden doorverwezen naar uw ATS. Het sollicitatieformulier wordt gekoppeld aan de ATS partner per vacature. Voor verdere vragen over deze koppeling kan u terecht bij uw Qiwie Adviseur.

Wanneer kandidaten solliciteren komen ze rechtstreeks in uw mailbox. Door het alleen mogelijk te maken om te solliciteren langs het sollicitatieformulier wordt alles optimaal gecentraliseerd en gemeten.

Bij elke sollicitatie stuurt de jobsite een melding naar de mailbox van de contactpersoon, met gedetailleerde informatie over de kandidaat en zijn/haar CV in bijlage, zodat u snel kan beoordelen of hij/zij in uw bedrijf past.

De sollicitaties komen terecht bij de contactpersoon die u heeft opgegeven bij aanvang van de sollicitatiecampagne. Dit geldt ook voor de spontane sollicitaties. Indien u de contactpersoon wenst te wijzigen, neem dan contact op met uw Qiwie Adviseur of ga naar www.qiwie.be om uw campagne te beheren.

Het is mogelijk om verschillende vestigingen op uw site te plaatsen. In de vacature wordt specifiek vermeld in welke vestiging de kandidaat zal werken.

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw jobsite aan te passen naar uw wensen. Contacteer uw Qiwie Adviseur of ga naar www.qiwie.be om uw campagne te beheren.

We tonen standaard uw vacature in het Nederlands. Indien uw vacature in andere talen zichtbaar moet zijn, dient u contact op te nemen met uw Qiwie Adviseur voor het herschrijven en/of vertalen.

Bespreek samen met uw Qiwie Adviseur welke vragen u wenst te stellen en wij zorgen er voor dat deze bij uw vacature komen te staan.

Deze QR (Quick Response) code wordt automatisch bij uw bedrijf en vacatures geplaatst wanneer deze worden geprint. Altijd handig voor jobbeurzen.

Wij aanvaarden enkel logo’s in volgende formaten: png, jp(e)g – Max 300px bij 300 px

De bedrijfsfilm moet aangeleverd worden in .mp4 en mag slechts 5minuten lang zijn. Het is aan te raden om ons uw youtube link te geven.

Ja , ons zelf ontwikkeld SEO systeem zorgt ervoor dat uw jobsite hoog scoort in Google.

U betaalt een licentie voor het gebruik van uw jobsite en mag dus zelf kiezen waar u hem tentoonstelt. Wij willen immers ook ons steentje bijdragen bij het verspreiden van uw werkgeversimago. Bovendien is er een handige printfunctie in de sidebar, die het mogelijk maakt om de vacatures in een overzichtelijke layout uit te printen met een QR code zodat u ze aan de kandidaten kan uitdelen.

Heeft-nieuwe-jobs werd bewust gekozen voor SEO doeleinden. Maar we hebben ook aan uw persoonlijke wensen gedacht. Daarom zijn heeftnieuwejobs, has-new-jobs en nouveaux-jobs ook beschikbaar.

Ja. We raden dit zelfs aan. Vraag aan uw IT deskundige om de link van heeft-nieuwe-jobs achter de vacatures plaatsen.

We staan steeds open voor nieuwe ideëen die de jobsite kunnen verbeteren. Wij noteren deze en zullen ze uitproberen tijdens het maandelijks onderhoud en upgrading van ons systeem.

Deze wordt volledig door Qiwie onderhouden. We kijken steeds na op errors, bugs en voegen updates toe om uw jobsite zo optimaal mogelijk te laten functioneren. Indien u zelf errors vindt, meldt dit dan zo snel mogelijk aan uw Qiwie Adviseur of op onze handige online helpdesk op www.qiwie.be.